Tranzacții imobiliare

Cum vă putem ajuta

Pasiunea echipei Investpoint pentru investițiile imobiliare se suprapune cu analiza detaliată a zonei centrale a Bucureștiului, pentru a ajuta clienții să ia cele mai bune decizii în procesul de vânzarea sau achiziție.
Analizăm zilnic ofertele imobiliare pentru a înțelege dinamica prețurilor diferitelor tipuri de active, de la terenuri pretabile pentru dezvoltări imobiliare la apartamente și spații comerciale pretabile pentru investiții.

Procesul de tranzacționare cu specialiștii Investpoint este simplu și eficient :

1. înțelegem – în cadrul discuției preliminare – nevoia pe care o aveți în calitate de proprietar sau investitor

2. estimăm prețul mediu pentru tipul de imobil luând în considerare experiența de +15 ani pe care o avem în analize și evaluări imobiliare

3. identificăm cele mai bune opțiuni din piața imobiliară pentru vânzare sau achiziție și

4. suntem alături de dvs în tot procesul de negociere până la tranzacționarea proprietății imobiliare

Pentru o tranzacție imobiliară profitabilă, combinăm cunoștințele și experiența acumulată de consultanții în investiții imobiliare Investpoint cu analiza datelor și pasiunea pentru prognoze financiare ale departamentului de evaluări și studii de fezabilitate.
Astfel, clienții primesc mai mult decât suport în negocierea și tranzacționarea imobilului la cel mai bun preț, cât și înțelegerea pieței imobiliare și informațiile detaliate despre caracteristicile și pașii tranzacției proprietății lor.