Studii fezabilitate

Departamentul de Studii de fezabilitate și analize imobiliare are rolul de a ajuta investitorii să înțeleagă cât mai bine contextul zonal imobiliar pentru a-și construi în cele mai mici detalii planul de afaceri.

Având experiență de +15 ani în analize imobiliare, suntem specializați în a înțelege minuțios zona pretabilă pentru dezvoltarea imobiliară, prețurile medii pentru diferite tipuri de active și rata de absorbție medie (câte apartamente se vând în medie în funcție de caracteristicile proprietății).

Spre exemplu, anumiți dezvoltatori pot dori să afle modul în care anumite terenuri se pot dezvolta.
În funcție de informațiile din piața imobiliare, o analiză de fezabilitate oferă toate informațiile necesare unui dezvoltator sau investitor imobiliar pentru a calcula randamentul investiției : analiza celor mai cerute proprietăți în funcție de piața căreia se adresează proprietatea și de tipul acesteia (rezidențial, comercial, birouri), profilul clienților potențiali, prețurile medii obtenabile și ritmul de vânzări mediu.
Toate aceste elemente sunt analizate în funcție de competiția zonală și regională a dezvoltării imobiliare planificate.

Suntem pasionați de a înțelege în detaliu proiectele în care ne implicăm, analiza noastră constând în studiul pe teren și discuții cu proprietarii și dezvoltatorii pentru a include în studiile de fezabilitate elementele relevante, reale și concrete, care să ajute dezvoltatorii să iau decizii imobiliare cât mai bune.
Echipa noastră a participat activ la realizarea de analize imobiliare detaliate alături de dezvoltatori locali și străini, oferind suportul necesar înțelegerii și calculării cât mai corecte a timpul necesar vânzării ansamblului dezvoltat precum și profitabilitatea maximă ce poate fi obținută prin această investiție.