Evaluare Imobiliare Individuale – Evaluator ANEVAR

Echipa noastră asigură o gamă variată de servicii de evaluare imobiliare astfel încât toți clienții să primească cele mai relevante informații din acest domeniu. În acest sens se disting mai multe servicii importante, pe care clienții le pot accesa în compania noastră.

Evaluator ANEVAR

Pentru o evaluare ANEVAR, clientul va colabora în cadrul firmei noastre exclusiv cu specialiști din domeniu.
Un evaluator ANEVAR este acea persoană care are experiență și competență, dar și aplică în mod corect toate tehnicile legale care permit realizarea evaluării, conform Codului Deontologic al Evaluatorilor.
Un evaluator autorizat are rolul de a estima valoarea unei proprietăți și de a crea rapoarte speciale în sensul acesta, pentru toate tipurile de terenuri sau de clădiri.
Acești specialiști fac evaluare imobiliară la nivel profesional, fiind atenți chiar și la cele mai mici detalii în momentul evaluării.

Evaluare terenuri

Pentru evaluarea unui teren este necesară colaborarea exclusiv cu specialiști, care să poată întocmi rapoarte relevante. Evaluarea imobliară reprezintă un proces cu ajutorul căruia se estimează valoarea unei anumite proprietăți, pe baza caracteristicilor sale. Pentru a fi estimată valoarea de piață a unui teren, cu destinația de construcție sau agricolă, intravilan sau extravilan, se utilizează mai multe criterii de comparație cum ar fi amplasamentul, dimensiunile, forma, tipografia locului, raportul dintre adâncime și deschidere și distanța dintre teren si rețeaua de transport. În cazul terenurilor care sunt utilizate agricol se va ține cont de clasa de calitate, de distanța față de drumul de acces și de productivitate.

Evaluare case și apartamente

Un evaluator case și apartamente va analiza toate informațiile importante despre apartamentul sau imobilul de interes astfel încât să determine o valoare cât mai corectă a acestuia. Astfel, valoarea rezultată în urma colaborării cu evaluatorul va fi fundamentată pe un raport detaliat care să ofere cumpărătorului garanția că a investit corect. De asemenea, un astfel de raport oferă vânzătorului avantajul tranzacțiilor echitabile.

Raportul de evaluare pentru imobile are rolul de a estima valoarea în mod cât mai clar, pe baza tuturor avantajelor și dezavantajelor pe care proprietatea le are și ținând cont de mai multe standarde prestabilite și considerate relevante pentru scopul evaluării. Astfel, cu ajutorul rapoartelor primite, atât cel care vinde cât și cel care cumpără au beneficii similare, oferind și primind sumele meritate, conform calității bunurilor imobile tranzacționate.

Specialiștii noștri realizează evaluări la cele mai înalte standarde, bazate pe experiența profesioniștilor din echipă, care vor observa rapid și eficient cele mai importante detalii, astfel încât raportul final să cuprindă valorile relevante pentru proprietatea imobiliară studiată, indiferent de natura acesteia și de scopul în care va fi utilizată.