Despre noi

Echipa noastră asigură o gamă completă de servicii, de la evaluări imobiliare, studii de fezabilitate și identificarea proprietăților pretabile pentru investiții imobiliare, până la consiliere ȋn achiziții, închirieri și negociere în procesul de tranzacționare a proprietății. Fiecare client care apelează la serviciile noastre beneficiază de implicare maximă în luarea celor mai bune decizii de investiții imobiliare.

În consultanța și analizele livrate clienților, fiecare membru al echipei ia decizii fundamentate, foarte bine cântărite și argumentate. Considerăm că analizele aprofundate și riscurile complet asumate sunt cei mai importanți pași în luarea unei decizii în ceea ce privește investiția într-o proprietate.

Ne bazăm pe cunoștințe vaste și pe abilități profesionale dezvoltate într-o perioadă lungă de lucru în România, astfel încât să putem să ghidăm clienții spre cele mai bune soluții, în materie de investiții. Serviciile noastre complete de evaluări imobiliare și analize investiții se adresează tuturor celor ce decid să investească și să devină participanți activi în domeniul imobiliar. Asigurăm consultanță în investiții și analize imobiliare, bazându-ne pe patru valori importante, care ne diferențiază de concurență:

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

suntem o firmă de analize de investiții și evaluări imobiliare în care fiecare membru al echipei este dedicat și experimentat, dornic să învețe și să se dezvolte în permanență, astfel încât să putem oferi cele mai complete pachete de servicii clienților noștri;

RESPONSABILITATE

datele precise determină cele mai bune rezultate, iar echipa noastră investește timp și efort în astfel de analize, astfel încât să oferim clienților cele mai clare și relevante informații;

DEZVOLTARE PERMANENTĂ

pentru că totul se schimbă în jurul nostru cu rapiditate, compania noastră se adaptează din mers și se dezvoltă în permanență, astfel încât serviciile să rămână la cel mai înalt standard de calitate;

LUCRĂM CU PASIUNE

pentru că în domeniul investițiilor imobiliare totul se bazează pe cifre, echipa Investpoint este cea care duce pasiunea la rang de artă, gestionând toate datele cu pasiune și dedicare, astfel încât investițiile clienților noștri să poată prospera.

Salut 👋 sunt Cristian Nicola, fondatorul Investpoint!

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești în căutarea unor soluții de evaluare a afacerilor sau de consultanță în domeniul imobiliar. Ai venit în locul potrivit!

Am alături o echipa de specialiști, iar împreună ne vom pune cunoștințele și experiența la bătaie pentru a-ți oferi cele mai bune servicii. Suntem norocoși că avem ocazia să lucrăm într-un domeniu care ne pasionează și asta se vede în tot ceea ce facem.

Eu am descoperit evaluările imobiliare în 2007, iar de atunci am rămas captivat de ele. Am vrut să mă perfecționez în acest domeniu și am făcut un studiu de 3 luni în Canada, un master în UK si un MBA în Serbia, Croația și Bulgaria.

Din 2007, am început să lucrez ca evaluator imobiliar, în diferite bănci și companii din România, Italia și Canada. În 2014 am făcut primul pas în antreprenoriat, când am deschis o companie, împreună cu un prieten. Între timp, în 2016, am devenit și lector în cadrul ANEVAR.

Din 2018 am pornit pe cont propriu și am fondat Investpoint. De atunci, am extins și îmbunătățit constant echipa și am dezvoltat mai multe departamente. În prezent, Investpoint este o companie de evaluări și consultanță imobiliară și de afaceri apreciată de tot mai multi clienți, inclusiv de companii mari, cu capital internațional. Povestea noastră continuă și te asteptăm să faci parte din ea!