skip to Main Content

Despre noi

Echipa noastră este formată din specialiști care își bazează întreaga activitate pe decizii fundamentate și bine argumentate. Considerăm că analizele făcute bine și riscurile asumate până la capăt reprezintă succesul în domeniul imobiliar.

De asemenea, avem toate cunoștințele necesare și toate abilitățile, dar și o vastă experiență de lucru, care ne ajută să ne ghidăm clienții către decizii de investiții optime.

Toate studiile de fezabilitate și rapoartele pe care le facem au rolul de a acoperi o arie cât mai vastă de segmente ale pieței, începând de la evaluarea proprietăților din domeniul rezidențial și până la cele comerciale. Oferim inclusiv studii pentru dezvoltarea imobiliară și evaluarea afacerilor sau consultanța specializată în investiții, astfel încât să venim în ajutorul unui număr cât mai mare de clienți.

Vastă experiență

Valorile noastre

În activitatea noastră ne bazam pe valori importante, care ne ghidează fiecare pas în relația cu clientul și în întocmirea analizelor:

expertiza

Expertiză profesională

suntem dedicați și avem experientă, evoluând constant și mărindu-ne periodic competențele profesionale, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii;

Responsabilitate

Responsabilitate

ne bazăm pe date precise cu ajutorul cărora să determinăm rezultate, astfel încât analizele pe care le facem să fie relevante pentru client;

dezvoltare

Dezvoltare permanentă

pentru că lumea se află în continuă schimbare, ne adaptăm permanent și acționăm dinamic pentru a menține serviciile la cele mai înalte standarde;

pasiune

Lucrăm cu pasiune

pe o piață în care fiecare analiză este determinată de cifre, noi oferim energie prin implicare și curiozitate, astfel încât să putem avea succes indiferent de modul în care domeniul de activitate evoluează.

Salut 👋 sunt Cristian Nicola, fondatorul Investpoint!

Cristian Nicola, fondatorul Investpoint

Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ești în căutarea unor soluții de evaluare a afacerilor sau de consultanță în domeniul imobiliar. Ai venit în locul potrivit!

Am alături o echipa de specialiști, iar împreună ne vom pune cunoștințele și experiența la bătaie pentru a-ți oferi cele mai bune servicii. Suntem norocoși că avem ocazia să lucrăm într-un domeniu care ne pasionează și asta se vede în tot ceea ce facem.
Eu am descoperit evaluările imobiliare în 2007, iar de atunci am rămas captivat de ele. Am vrut să mă perfecționez în acest domeniu și am făcut un studiu de 3 luni în Canada, un master în UK si un MBA în Serbia, Croația și Bulgaria.

Din 2007, am început să lucrez ca evaluator imobiliar, în diferite bănci și companii din România, Italia și Canada. În 2014 am făcut primul pas în antreprenoriat, când am deschis o companie, împreună cu un prieten. Între timp, în 2016, am devenit și lector în cadrul ANEVAR.

Din 2018 am pornit pe cont propriu și am fondat Investpoint. De atunci, am extins și îmbunătățit constant echipa și am dezvoltat mai multe departamente. În prezent, Investpoint este o companie de evaluări și consultanță imobiliară și de afaceri apreciată de tot mai multi clienți, inclusiv de companii mari, cu capital internațional. Povestea noastră continuă și te asteptăm să faci parte din ea!

Back To Top