skip to Main Content

Consultanță Imobiliară și Studii de Fezabilitate

Piața imobiliară este probabil unul dintre cele mai complexe domenii din România, din cauza cadrului economic fluctuant și care determină apariția nevoii de stabilitate, dar și pentru că acest domeniu determină profituri uriașe și este foarte dinamic atunci când este vorba despre investiții. Investpoint asigură servicii de consultanță imobiliară pe baza experienței sale vaste și cu ajutorul cursurilor de perfecționare permanentă astfel încât fiecare client să obțină ajutorul de care are nevoie în domeniul imobiliar.

Experiența pe care o avem ne permite să oferim consultanță în investiți imobiliare indiferent de tipul de investiție pe care clientul intenționează să îl facă. Răspundem prompt, oferim seriozitate și dinamism și punem la dispoziția clientului cele mai noi date și cele mai corecte costuri astfel încât să înțeleagă modul în care fluctuează valorile de pe piața imobiliară. Gama noastră de servicii de consultanță imobiliară este variată și se referă la mai multe secțiuni ale domeniului imobiliar.

Consiliere pentru investiții în proprietăți comerciale

Oferim servicii de consultanță pentru investiții în propietăți comerciale, canalizând întreaga activitate pe modul în care investitorii se conectează cu investițiile. Facem legătura între cei care vor să investească în spațiile comerciale sau industriale sub formă de investiții. De asemenea, asigurăm asistență și pentru utilizare proprie, pentru relocare, pentru extindere, pentru dezvoltare sau pentru deschiderea unui punct de lucru. Totodată, pentru cei care vor să facă investiții în spații comerciale și industriale, asigurăm și planuri de investiție astfel încât firma să aibă un randament mai mare după închirierea spațiului respectiv. Toate aceste informații sunt oferite pe baza experienței echipei noastre în consiliere învestiții în imobiliare, pentru că fiecare client să ia cea mai bună decizie și să investească cât mai profitabil.

Consiliere Pentru Investiții
Consiliere Investitii Imobiliare
Consiliere Investitii Imobiliare
Consiliere Achiziții Terenuri

Consiliere achiziții terenuri

Asigurăm servicii de consiliere achiziții terenuri cu potențial de dezvoltare, pe baza colaborărilor pe care le avem cu dezvoltatorii din domeniul imobiliar, care caută terenuri pe care să își dezvolte proiectele, indiferent dacă este vorba despre investiții de tipul blocuri sau clădiri rezidențiale, despre proiecte comerciale complete sau despre orice altă aplicație din acest domeniu. Echipa noastră asigură consiliere în achiziții imobiliare cum ar fi clădiri de birouri, clădiri industriale sau benzinării, astfel încat la investitor să ajungă cele mai bune soluții.

Studii de fezabilitate și dezvoltare imobiliară

Facem studii de fezabilitate și analize pentru piața imobiliară, care au rolul de a ajuta investitorul să înțeleagă mai bine anumite contexte din domeniu. Spre exemplu, anumiți dezvoltatori pot dori să afle modul în care anumite terenuri se pot dezvolta, în funcție de informațiile din piața imobiliară.

O astfel de analiză pentru dezvoltare imobiliară se referă la modul în care un client poate investi în domeniul imobiliar astfel ȋncât să obțină cele mai bune rezultate. Echipa noastră a participat spre exemplu, alături de un dezvoltator lituanian nou în România, la dezvoltarea sa în București. Am separat pentru el capitala în 30 de zone diferite și la fiecare zonă am făcut analize ale prețurilor medii pe metru pătrat pentru apartamentele din construcțiile noi. Investitorul a aflat, astfel, cum ar trebui să investească, ținând cont de acest plan.

Studii De Fezabilitate Și Dezvoltare Imobiliară
Studii De Fezabilitate Și Dezvoltare Imobiliară

Ne așteptăm clienții cu cele mai bune servicii de consiliere și consultanță în domeniul imobiliar, astfel încât să le putem oferi toate informațiile de care au nevoie pentru a face investiții corecte.

Contactează-ne la

office@investpoint.ro

sau la 0736.337.337

Back To Top