Analize structurale clădiri

Asistența tehnică la achiziția unei clădiri de tip rezidențial sau comercial este făcută neinvaziv, verificând calitatea structurii clădirii, a finisajelor interioare și exterioare și a execuției lucrărilor de renovare a imobilului.

Analizăm instalațiile electrice, sanitare, termice și problemele legate de siguranța la incendiu.

În cadrul procesului de analiza structurală a clădirii verificăm toate autorizațiile, avizele și proiectele tehnice aferente construcției. Constatăm prin verificarea de la fața locului modul în care aceste proiecte au fost respectate și detaliem informațiile tehnice necesare clientului pentru a înțelege caracteristicile fizice ale imobilului.

Procesul de tranzacționare al imobilelor din zona protejată a Bucureștiului necesită multe verificări.

De ce ? Pentru că legislația prevede obținerea unei autorizații de construire pentru orice tip de modificare, chiar și pentru renovarea sau zugrăvirea exterioară a proprietății. Pentru obținerea acestei autorizații de construire este necesar avizul Ministerului Culturii, precum și o expertiză tehnică a clădirii

Demersul pentru renovarea unei clădiri din zona protejată centrală a Bucureștiului este un proces de lungă durată și care implică aportul experților tehnici cu diferite specializări pentru obținerea avizului din partea primăriei și al Ministerului Culturii.