Administrare imobile

Echipa Investpoint este specializată în administrarea imobilelor de tip rezidențial (apartamente, blocuri sau case), comercial (spații comerciale, clădiri de birouri sau pentru depozitare) precum și cele cu funcțiuni speciale (hoteluri, muzee, spitale). Facem analize financiare ale costurilor și urmărim contabil fluxul de casierie astfel încât proprietarii și chiriașii clădirilor gestionate să aibă cât mai puține bătăi de cap.

Fiecare imobil ale particularitățile sale, astfel încât echipa noastră realizează pachete de servicii personalizate și flexibile pentru a răspunde nevoilor clienților.
Avantajul major al serviciilor de admisnitrare immobile Investpoint este dată de timpul de răspuns foarte scurt la situațiile care apar în proprietățile administrate.

Cum facem asta ? Activitatea noastră este concentrată pe zona centrală a Bucureștiului, astfel încât răspundem în cel mai scurt timp la situațiile de criză ce apar în proprietățile pe care le gestionăm.
Serviciile noastre cuprind de la sprijinul acordat asociațiilor de proprietari pe partea financiară până la evidența contabilă, auditul și întocmirea listelor lunare cu cotele de constribuție pentru fiecare apartament.
Ne mândrim cu comunicarea clară cu proprietarii care au întrebări referitoare la modul de repartizare al cheltuielilor.

Investpoint este specializată în investițiile imobiliare din zona centrală a Bucureștilui și prin aceasta avem acces la o bază de date extinsă cu potențiali chiriași pretabili pentru imobilul dvs. În acest fel proprietățile pe care le administrăm sunt practic ocupate în permanență.